Dánsko
Nový Zéland
Kanada
Austrálie
Víza na Nový Zéland
Úvod
Víza na Nový Zéland
Studium
Školy na NZ
Ubytování
Letenky
Práce na NZ
Cestování na NZ
Užitečné rady
Nacházíš se: Úvod - Víza na Nový Zéland
Víza na Nový Zéland

Na Nový Zéland můžeš cestovat na různé typy víz, záleží od toho, co chceš na Novém Zélandě dělat.

 

Češi mohou cestovat na NZ na bezvízový styk do délky pobytu 90 dní, takže zde víza velmi nepotřebuješ, ale musíš být připravený na vstupní kontrolu.

 

Pokud chceš jet na Nový Zéland hlavně studovat, zde najdeš bližší informace o možnostech studia.

 

pro mladé do 35 let - pokud máš zájem získat roční pracovní povolení na Nový Zéland a též si zlepšit svoji úroveň angličtiny.

 

  • Pracovní víza dlouhodobější

pokud nesplňuješ podmínky working holiday víz a chceš jít pracovat na Nový Zéland. Tu je podmínka mít dopředu nalezeného zaměstnavatele, proto je tato možnost vycestování nejtěžší.

 

 Studium na Novém Zélandě




Copyright © 2001-2017 WSI - Víza do Kanady, studium a práce ...