Dánsko
Nový Zéland
Kanada
Austrálie
Úvod
Víza na Nový Zéland
Studium
Školy na NZ
Ubytování
Letenky
Práce na NZ
Cestování na NZ
Užitečné rady
Nacházíš se: Úvod - Studium na Novém Zélandě - Jak na to
Jak na to

WSI je zde na to, aby ti ve všem pomohla, stačí když nás kontaktuješ a dáš vědět tvou představu a my se ti vynasnažíme co nejlépe poradit, vybrat pro tebe vhodnou alternativu.

Pokud máš zájem o krátký studijní pobyt / studium jazyka do 6 měsíců /, doporučujeme ti zvolit Working Holiday víza. Tato flexibilní víza ti umožní studovat a zároveň i pracovat a zůstat na Novém Zélandu 1 celý rok. Tato víza však mají svůj omezený počet, takže můžeš zvolit i alternativu studentských víz, během kterých budeš mít pracovní povolení 20 hod. / týdně a pak tam přímo v zemi si můžeš prodloužit pobyt na WH víza.

Pokud máš zájem o delší studijní pobyt , nejvhodnější alternativou pro tebe jsou právě studentská víza .

Jak na studentská víza:

1. Promysli si co a kam bys chtěl jít studovat - zda máš zájem o jazykový kurz nebo odborný kurz, kde v které části Nového Zélandu bys chtěl studovat
2. Pokud nemáš ještě konkrétní představu, ozvi se nám, my se ti vynasnažíme pomoci a najít pro tebe vhodnou alternativu
3. Vyplnění dokladů pro školu, přihláška
4. Shromažďování dokladů pro ambasádu
5. Podání žádosti o víza
6. Hurá, dostal jsem vízum
7. Koupě letenky, vybavení nezbytných náležitostí v Čechách
8. Příprava na odlet - WSI ti poskytne všechny potřebné informace, což by si měl vědět pro odjezdem
9. Nový Zéland čeká
10. Kdykoli během pobytu jsme tu pro tebe, kdybys cokoli potřeboval

 Studium na Novém Zélandě




Copyright © 2001-2019 WSI - Víza do Kanady, studium a práce ...